YU: supplementen voor natuurlijk ondersteuning tijdens de overgang

Wat maakt YU anders?

Je hebt alles al geprobeerd, waarom zou YU dan wel effect hebben?

Je wordt er he-le-maal gek van! De ene keer schiet je uit je slof om helemaal niets, het volgende moment heb je een opvlieger als de adrenaline door je lijf giert omdat je iets bent vergeten. Dat laatste gebeurt trouwens erg vaak; de post-its zijn niet aan te slepen. Om van je humeur nog maar niet te spreken. 

Je bent al aan de slag gegaan met je leefstijl en supplementen.

  1. Minder suikers (maar ja, soms wil je toch echt even iets lekkers)
  2. Meer bewegen (na een lange werkdag kun je het niet altijd opbrengen om nog naar de sportschool te gaan)
  3. Voedingssupplementen in alle soorten en maten: eigen merk, multivitamines, kruidenthee, alles-in-1 oplossing en homeopathische druppels.

Wat is de gedachte achter YU?

Elk product is opgebouwd vanuit 2 gedachten.

  1. Een aangrijpingspunt op het hormonale systeem. Elk YU-supplement bevat één of meerdere ingrediënten die al eeuwenlang door vrouwen in de overgang worden gebruikt. Zij bevatten fyto-oestrogenen, flavonoïden en andere inhoudsstoffen die gunstig kunnen zijn voor vrouwen in de overgang. 
  2. Een specifiek effect. Om lekker te slapen, voor de ondersteuning van het behoud van gezonde gewrichten, bij stemmingswisselingen, voor fysiek en mentaal welbevinden en om zweten te verminderen. Kortom, voor veelvoorkomende overgangsverschijnselen. 


Iets voor jou?

Bij YU zien we dat iedere vrouw in de overgang uniek is. Uniek in welke fase van de overgang zij zit, uniek met haar leefstijl, uniek met haar overgangsverschijnselen. Soms verschillende tegelijk, meestal voert er één de boventoon. 

Op basis van de unieke behoefte kan YU je natuurlijke ondersteuning bieden. Specifiek voor 1 ongemak, of meerdere YU's gecombineerd in relatie tot meerdere ongemakken. Net wat jij nodig hebt. 

Mix and match op jouw manier, naar jouw behoefte, passend bij jou!
Past deze aanpak bij jou?

Terug naar blog